diumenge, 22 de febrer de 2015

hong kong

el dijous dia 19 els xinesos van canviar d'any, entraven a l'any 4713 amb el signe de la cabra.
doncs precisament pel cap d'any xinès em va arribar un paquet de hong kong!
sempre compro tot el material a botigues que tinc a girona mateix o pels voltants, penso que és important i responsable comprar als petits comerços de la nostra ciutat.
comprar per internet segons què, sí que potser és més econòmic però té forces inconvenients que no compensen: t'has d'esperar una setmana (o quinze dies si ve de més enllà de dos mars! ;-)) perquè t'arribi el producte, els colors amb la pantalla de l'ordinador canvien moltíssim de la realitat, els ports segons a on són caríssims i a més a més no tens a la botiguera que t'ajuda a escollir quan estàs dubtosa.
comerç de proximitat, no vull que desapareixin les botigues on vaig a comprar el material de bYnono.
llavors.... perquè he comprat a hong kong? perquè necessitava una tela en concret que no trobava enlloc (ni a girona, ni a vic, ni a bcn!)  i la vaig trobar en una pàgina d'internet que tenen seu a l'altre punta de món.
com a obsequi hi havia una cinta adhesiva estampada amb motius molt "xinos" dins d'un sobre també molt "xino" amb el dibuix d'una cabra.
pensava en fer una devolució i empaquetar-me a mi mateix per anar a veure món... :-))))el jueves día 19 los chinos cambiaron de año, entraron en el 4713 con el signo de la cabra.
precisamente para el fin de año chino me llegó un paquete de hong kong!
siempre compro todo el material en tiendas que tengo en girona o alrededores, pienso que es importante y responsable comprar en los pequeños comercios de nuestra ciudad.
comprar por internet según qué, sí que puede ser más económico pero tiene algunos inconvenientes que no compensan: tienes que esperarte una semana (o quince días si vienen de más lejos) para que te llegue el producto, los colores en la pantalla del ordenador cambian muchísimo de la realidad, los portes según donde son carísimos y además no tienes quién te ayude cuando estás dudosa.
comercio de proximidad, no quiero que desaparezcan las tiendas donde voy a comprar el material de bYnono.
entonces.... porqué he comprado en hong kong? porque necesitaba una tela en concreto que no encontraba en ningún sitio (ni en girona, ni en vic, ni en bcn!) y la encontré en una página de internet que tienen sede en la otra punta del mundo.
como obsequio había una cinta adhesiva estampada con motivos muy "chinos" dentro de un sobre también muy "chino" con el dibujo de una cabra.
pensaba en hacer una devolución y empaquetarme a mi misma para ver un poco de mundo... :-)))))


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada